צילום: איחוד הצלה כרמל

אדם דקר אישה בתוך סופר בנו”ש – אין חשד ללאומני

אדם דקר אישה במרכז זיו בנווה שאנן. תחילה היה חשד לאירוע לאומני, אולם תוך זמן קצר הוברר כי מדובר בדוקר יהודי.

אדם כבן 32 תושב חיפה דקר בצהרים (שני) אישה בת 56 במרכז זיו בשכונת נווה שאנן. החשוד שהגיע למקום בשעה רבע לשלוש, שלף סכין ודקר את האישה בפלג גופה העליון. אל המקום הוזעקו כוחות של מד”א ואיחוד הצלה שטיפלו בנפגעת.

תחילה עלה חשד כי מדובר בפיגוע ולמקום הגיעו כוחות גדולים של משטרה שהחלו לחפש אחר החשוד. הוא נעצר תוך זמן קצר.

מנהל תחנת מד”א חיפה, פראמדיק מד”א חנן זוהר סיפר: “ראינו את האישה כשהיא בהכרה מלאה וסובלת מפציעה בפלג גופה העליון. הענקנו לה טיפול רפואי ראשוני בשטח תוך כדי שאנחנו מעלים אותה לניידת טיפול נמרץ של מד”א ומפנים אותה לבית חולים כשמצבה קל”.

מהמשטרה נמסר כי שוטרי מחוז חוף תחנת חיפה עצרו לפני זמן קצר גבר בחשד שפצע באמצעות סכין אישה באורח קל-בינוני, שעברה ברחוב נתיב חן.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

בריטניה: בקול רועד קיר סטרמר הודיע על התפטרותו מראשות הממשלה

ראש ממשלת בריטניה התייצב והודיע על התפטרותו מהתפקיד. מפלגתי שואלת כעת היא האם אני במצב הטוב ביותר להוביל אותנו לבחירות הכלליות הבאות, ושמעתי את תשובת המפלגה. על כן זו סיבה שאני אתפטר מתפקידי כמנהיג מפלגת הלייבור. דיברתי הבוקר עם הוד מלכותו המלך כדי להודיע ​​לו על החלטתי”.

לידיעה המלאה »